VERBOUWING WONING IN DE BETUWE

Hallo, wij zijn William, Anne, Sarah, Vera en Lukas. Wij wonen in het mooie Betuwe en kochten in 2018 ons 2e huis. Een leuk huis uit 1949 net  na de 2e wereld oorlog. De huizen van die tijd zijn over het algemeen kwalitatief goed gebouwd en wij zagen daar wel wat in ondanks de grote verbouwing die voor de boeg stond. Het huis was na de bouw niet meer gerenoveerd en daar moest dus best wel wat aan gedaan worden. Na meerdere offertes aangevraagd te hebben waaronder bij (bouwmeester) Sander Polman was er bij Sander een goede klik. We merkte al snel dat hij op onze stijl wist in te springen en kwam zelf met leuke ideeën en aanvullingen. Dit vonden we erg prettig omdat je zelf niet overal over na denkt en soms dingen over het hoofd ziet. Nadat we voor Sander gekozen hadden zijn we samen met Sander om de tafel gaan zitten voor het uitwerken van het plan waar hij ruimschoots te tijd voor nam.

De verbouwing bestond uit een nieuwe dak, alle kozijnen vervangen en dubbel glas zetten, een aanbouw plaatsen, alle elektra vervangen en al het leidingwerk wel vervangen met CV, een nieuwe vloer storten met vloerverwarming beneden, een nieuwe badkamer en een nieuwe keuken. Ook moest het huis volledig gestuct worden. Kortom de buitenmuren bleven staan en van binnen werd alles vervangen. Zelfs een aantal binnen muren moeten eruit en ander kozijn moesten weer worden dicht gemetseld. Een behoorlijke klus die Sander helemaal zag zitten. Ikzelf had een aantal weken vrij gevraagd en Sander vond het geen probleem als ik zou mee helpen met de bouw om zo zelf ook zoveel mogelijk te doen. Deze samenwerking liep heel goed. Tijdens de bouw liet Sander op tijd weten als er dingen niet liepen zoals ze moesten of als er dingen gedaan moesten worden die niet in de offerte waren opgenomen om zo financiële tegenvallers vroegtijdig te onderkennen. De bouw liep erg gestructureerd en wat ons opviel is dat de tijdsplanning van Sander goed uit kwam. Ook vond Sander het geen probleem toen er aan het einde van de bouw nog werkzaam heden bij kwamen, daar viel altijd over te praten en dit probeerde hij op een zo kort mogelijks tijdschema te realiseren. We wonen nu in ons gerenoveerde huis en we zijn er ontzetten blij en tevreden over. De geleverde kwaliteit van Bouwmeester Sander staat boven aan, wat je overal aan terug ziet. 

Een paar maanden na de verbouwing zag ik dat door de hitte een paar gepotdekselde plakken begonnen krom te trekken. Dit liet ik Sander weten en 4 dagen later had hij dit vervangen en zette dit zonder probleem op garantie. Dit benadrukt weer de kwaliteit en klant tevredenheid die Sander hoog houd. Wij zijn in ieder geval heel erg tevreden met het bouwbedrijf Sander Polman en we zouden het iedereen aanraden. 

Dank je wel Sander en je team uiteraard.

Groetjes,

William, Anne, Sarah, Vera en Lucas.

Bouwen doen we graag samen