VERBOUW

Een huis verbouwen heeft echt twee kanten. Aan de ene kant geeft het u waarschijnlijk veel energie omdat het altijd een vooruitgang zal betekenen voor uw situatie. Het zal er praktischer, mooier of ruimer van gaan worden. Maar aan de andere kant is het verbouwen van een huis ook een project waar enorm tegen op gezien kan worden. Er komt eerst veel rommel en stof bij kijken voordat er het gewenste resultaat is. Toch kan de laatste kant van u overgenomen worden. Sander Polman en zijn team ontzorgen u hier graag in. Zo denken zij graag met u mee wat de mogelijkheden zijn en maken zij aan de hand daarvan een duidelijke financieel plaatje.

Vervolgens zal er een duidelijke planning volgen waarbij u alle disciplines uit handen kunt geven. Zo is er één aanspreekpunt en wordt het overzichtelijk.

Dan blijft nog over om te kijken naar wat u nu aan uw huis wilt verbouwen. Is het rigoureus alles? Of pakt u bijvoorbeeld uw woonkamer eens aan? Of misschien wel de bovenverdieping? Of de hele kap van het huis! Voor ons maakt het niet uit want wij vinden alles leuk om aan te pakken. Neemt u gewoon vrijblijvend eens contact op met Sander Polman. Hij gaat met u om de tafel om alles eens rustig door te spreken en wellicht heldere ideeën te geven.

Bouwen doen we graag samen