Vacature Enthousiaste allrounder (gepensioneerd)

Bouwmeester Sander zoekt een flexibele klusjesman voor zo’n 10 uur per week. Ben jij bijvoorbeeld gepensioneerd of om een andere reden op zoek naar een veelzijdige (bij)baan voor een klein aantal uren? Dan komen wij graag met je in contact.

Wat ga je doen?

Bouwmeester Sander is sterk in het aannemen en begeleiden van verbouw- en nieuwbouwprojecten waarbij creativiteit, zorg en vakmanschap nodig zijn. Als onze nieuwe klusjesman ben jij straks onmisbaar in ons bedrijf. Jij zorgt ervoor dat de werkplaats altijd strak en georganiseerd is, de voorraad op peil is, gereedschap onderhouden en indien nodig gerepareerd wordt en het buitenterrein er netjes bij ligt. Daarnaast ben je inzetbaar om extra materiaal na te leveren bij onze bouwprojecten. Het is daarom handig als je in het bezit bent van een BE rijbewijs.

Wat vragen wij?

  • Je hebt een goed humeur en je hebt er zin in om zo’n 10 uur per week lekker bezig te zijn;
  • Je bent betrouwbaar;
  • Je bent in bezit van rijbewijs BE;
  • Je communiceert makkelijk en netjes. Naast ons vakwerk, ben jij ook een visitekaartje van Bouwmeester Sander.

Wat bieden wij?

  • Een leuke en afwisselende baan;
  • Een fijne werkomgeving waar vakmanschap voorop staat en collega’s met passie voor het vak;
  • Goed salaris en secundaire voorwaarden conform bouw cao.

Over Bouwmeester Sander

Bouwen doen we graag samen. Dat is het vertrekpunt van Bouwmeester Sander. Wij leggen onze focus op het aannemen en begeleiden van verbouw- en nieuwbouwprojecten waarbij creativiteit, zorg en vakmanschap nodig zijn. Dit is ook wat de collega’s van Bouwmeester Sander typeert. Een hecht en betrokken team met passie voor het vak.

Klinkt dit goed? Mooi! Dan ontvangen wij graag je CV en een motivatie. Tot snel!

Klik hier om te solliciteren! 

Bouwmeester Sander heeft RecruitMens gevraagd om te ondersteunen met de werving & selectie van deze vacature. Het gaat om een rechtstreeks dienstverband.

Bouwen doen we graag samen