SCHUREN & VERANDA'S

Bij het bouwen van een schuur komt veel kijken. Zo is het allereerst belangrijk welk deel van de tuin er voor afgestaan mag worden. En met welk doel gaat u deze schuur eigenlijk bouwen? Dat is belangrijk om de juiste indeling te maken. En ja, hoe moet u nu eigenlijk verder?

Bel gewoon vrijblijvend eens Bouwmeester Sander Polman om met u mee te kijken hoe u dit project nou het beste aan kunt pakken. Hij denkt met u mee welke fundering er voor het bouwen van uw schuur nodig is, welke materialen ideaal voor u zouden zijn en hij maakt een financieel plan.

Zo hebt u een steun in de rug om uw gewenste schuur te bouwen. Of het nu een klein schuurtje als berging is of een grotere variant. Het moet allebei gebouwd worden en dat doet Sander Polman met zijn team graag voor u. En dan gaat het ons niet alleen om het bouwen, maar om het complete plaatje. Zo staat een vloeiend verloop van het project voorop en houden wij graag uw buren te vriend.

Een prachtige aanvulling op de bouw van uw schuur is een veranda. Deze vorm van overkapping biedt u de mogelijkheid om beter en langer van het buitenleven te genieten. Zo biedt het schaduw bij zon, beschutting bij wind en regen en houdt u ’s avonds langer de warmte vast. Ziet u het al voor u? Heerlijk met een vuurtje erbij, plaid over de benen en genieten maar!

Bouwen doen we graag samen