JDZ Design vloeren_woning Opheusden_jan2019 WEB -13

fam. Mason-De Zoete

VERBOUWING WONING OPHEUSDEN

Wij hebben in 2018 een woning laten bouwen. Deze woning zouden wij zelf afbouwen, maar na een vrijblijvend gesprek over onze woonwensen zijn wij direct met Sander Polman in zee gegaan. Hij begreep onze woonwensen. Het begon met wat plinten en deuren , maar al gauw werden we zo enthousiast over zijn werk en zijn personeel dat we alles bij hen neer hebben gelegd

Dit tot zeer grote tevredenheid. Wat erg prettig is je krijgt vooraf een offerte en je weet waar je aan toe bent en dat hij al zijn afspraken nakomt.

Het team zijn vakmensen en niets is te gek.

WhatsApp Image 2019-07-06 at 15.21.41

Fam W.l.J. willemsen

RENOVATIE BUNGALOW GELDERMALSEN

In september zagen we ons droomhuis.  Er was maar 1 maar……., vanaf 1948 was er niets meer aan gedaan. Bijna een object voor het Openlucht museum.

Via via kwamen we in contact met Sander en toen ging het eigenlijk best wel snel. Binnen een paar dagen een begroting en daarna al heel gauw een planning: in december slopen en in januari begin van de opbouw: vloer volstorten en isoleren, dak isoleren en nieuwe pannen, muurtjes metselen, plafonds incl. isolatie, stucwerk, tegelen, deuren, vloerverwarming, elektra, sanitair, houtkachels, enz., enz.. En alles binnen begroting en planning. Werkelijk waar TOP!!!

19175—avatar3

fam. W. Hoekman

VERBOUWING OPHEUSDEN

Met heel veel tevredenheid kijken we terug op de verbouwing van onze keuken, bijkeuken en kantoor. Alles werd strak en volgens de planning uitgevoerd en elke dag werd alles netjes opgeruimd. Als je niet alleen voor de beste prijs maar ook voor de beste kwaliteit wil gaan moet je bij de Bouwmeester zijn!