Beeld

Jan en Bertha Pol

AANBOUW WONING IN OPHEUSDEN

Ook over de afwerking met antracietkleurige tegels en groen gesauste wanden zijn Jan en zijn vrouw erg te spreken. ‘Het is gewoon genieten als je vanuit de slaapkamer naar buiten kijkt’, zegt Bertha. Jan grapt: ‘Je zou Sander niet één, maar bij wijze van spreken honderd veren geven. Wat ik ook zo fijn vind: hij heeft elk onderdeel van het bouwtraject eerst keurig met omwonenden gecommuniceerd. En vaak heb je na oplevering nog wel wat te zeuren. Bij Sander hadden we geen opleverpunten, helemaal niks.’ 

lees verder!

19175—avatar3

fam. Ermstrang

VERBOUWING WONING IN DE BETUWE

Hallo, wij zijn William, Anne, Sarah, Vera en Lukas. Wij wonen in het mooie Betuwe en kochten in 2018 ons 2e huis. Een leuk huis uit 1949 net  na de 2e wereld oorlog. De huizen van die tijd zijn over het algemeen kwalitatief goed gebouwd en wij zagen daar wel wat in ondanks de grote verbouwing die voor de boeg stond. Het huis was na de bouw niet meer gerenoveerd en daar moest dus best wel wat aan gedaan worden. Na meerdere offertes aangevraagd te hebben waaronder bij (bouwmeester) Sander Polman was er bij Sander een goede klik. We merkte al snel dat hij op onze stijl wist in te springen en kwam zelf met leuke ideeën en aanvullingen. Dit vonden we erg prettig omdat je zelf niet overal over na denkt en soms dingen over het hoofd ziet. Nadat we voor Sander gekozen hadden zijn we samen met Sander om de tafel gaan zitten voor het uitwerken van het plan waar hij ruimschoots te tijd voor nam... lees verder!

JDZ Design vloeren_woning Opheusden_jan2019 WEB -13

fam. Mason-De Zoete

VERBOUWING WONING OPHEUSDEN

Wij hebben in 2018 een woning laten bouwen. Deze woning zouden wij zelf afbouwen, maar na een vrijblijvend gesprek over onze woonwensen zijn wij direct met Sander Polman in zee gegaan. Hij begreep onze woonwensen. Het begon met wat plinten en deuren , maar al gauw werden we zo enthousiast over zijn werk en zijn personeel dat we alles bij hen neer hebben gelegd

Dit tot zeer grote tevredenheid. Wat erg prettig is je krijgt vooraf een offerte en je weet waar je aan toe bent en dat hij al zijn afspraken nakomt.

Het team zijn vakmensen en niets is te gek.

WhatsApp Image 2019-07-06 at 15.21.41

Fam W.l.J. willemsen

RENOVATIE BUNGALOW GELDERMALSEN

In september zagen we ons droomhuis.  Er was maar 1 maar……., vanaf 1948 was er niets meer aan gedaan. Bijna een object voor het Openlucht museum.

Via via kwamen we in contact met Sander en toen ging het eigenlijk best wel snel. Binnen een paar dagen een begroting en daarna al heel gauw een planning: in december slopen en in januari begin van de opbouw: vloer volstorten en isoleren, dak isoleren en nieuwe pannen, muurtjes metselen, plafonds incl. isolatie, stucwerk, tegelen, deuren, vloerverwarming, elektra, sanitair, houtkachels, enz., enz.. En alles binnen begroting en planning. Werkelijk waar TOP!!!

19175—avatar3

fam. W. Hoekman

VERBOUWING OPHEUSDEN

Met heel veel tevredenheid kijken we terug op de verbouwing van onze keuken, bijkeuken en kantoor. Alles werd strak en volgens de planning uitgevoerd en elke dag werd alles netjes opgeruimd. Als je niet alleen voor de beste prijs maar ook voor de beste kwaliteit wil gaan moet je bij de Bouwmeester zijn!