Alle realisaties

Renovatie bedrijfshal in Opheusden

Deze bedrijfshal in Opheusden is helemaal vernieuwd. Bij dit project verzorgde Bouwmeester Sander vooral het werk van een bouwmeester. Als contactpersoon hebben we namelijk voor de klant de complete verbouwing begeleid en de planning strak beheerd om alles tot een perfect einde te brengen.

Het bedrijfspand is voorzien van een monolithisch oliedichte afgewerkte betonvloer met vloerverwarming. Ook zijn de wanden van binnen extra geïsoleerd met sandwichpanelen. Aan de voorzijde en binnenin zijn er prachtige, elektrische sectionaal deuren geplaatst. In de hal is een magazijnruimte gerealiseerd en is er nieuw elektra aangelegd. Eveneens is er een nieuwe installatie bevestigd en is er een kraanbaan geplaatst. Het vooraanzicht is tot slot verfrist met nieuwe damwandpanelen.