• 065A4420_bw
  Grote verbouwing Opheusden

  Op de begane grond hebben wij werkelijk alles aangepast. Er is een grote nieuwe aanbouw geplaatst en daardoor was het mogelijk om de indeling helemaal te wijzigen.  

 • IMG_3866
  Verbouwing Opheusden

  Deze stijlvolle jaren 30 woning is van binnen helemaal vernieuwd en prachtig gerenoveerd met nieuwe vloeren, strak gestucte wanden, nieuwe kozijnen, keuken, elektra en loodgieterswerk. Bouwmeester Sander verzorgde voornamelijk het advies bij de indeling en inrichting, de projectbegeleiding en planning, zodat binnen de gestelde tijd alle werkzaamheden verricht werden. De klant zelf heeft veel werkzaamheden […]

 • willemsen17
  Schouw in Geldermalsen

  Voor klanten uit Geldermalsen mochten we deze prachtige houtkachel met schouw realiseren. De schouw is gestukadoord en voorzien van kalkverf, dat het geheel een mooie uitstraling geeft.  

 • willemsen22
  Interieurbouw Geldermalsen

  Voor deze klanten mocht Bouwmeester Sander diverse werkzaamheden verrichten. In de woning zijn nieuwe deuren geplaatst, die het huis een modernere uitstraling geven. Ook zijn de vensterbanken vernieuwd, is er een nieuwe keuken geplaatst en zijn de wanden aangesmeerd. Voor dit project verzorgde bouwmeester de complete planning en realisatie.  

 • Klaproos8-Waddinxveen11
  Timmerwerken in Waddinxveen

  Deze nieuwbouwwoning in Waddinxveen is in een mum van tijd getransformeerd tot een landelijk, stoere en strakke woning. De afwerking, en dan met name het timmerwerk, is door Bouwmeester Sander verricht. We hebben kastenwanden getimmerd, schuifdeuren en een tussenwand geplaatst tussen de keuken en kamer en verdiepte vensterbanken (met bergruimte) gerealiseerd. Eveneens verzorgden we mooie […]