Over ons

Bouwen en begeleiden door Bouwmeester Sander

Ambachtsman, aannemer en planner

Bouwen en begeleiden. Of alleen bouwen of begeleiden. Dat is het werk van Bouwmeester Sander uit Dodewaard in twee zinnen samengevat. Dat is wat we dagelijks voor onze klanten doen. In wekenlange grondige renovaties of compacte bouwprojecten binnen- of buitenshuis. Als we veranda’s en verbouwingen, badkamers en bedrijfshallen, schuren en schouwen realiseren. Werk dat we met ons hart én onze handen doen. Werk waarvan ons bouwbloed sneller gaat stromen. Hoe we het aanpakken? Meesterlijk en in een mum van tijd. Omdat wij geloven dat een efficiënte planning én de beste materialen het verschil maken in het laten uitkomen van uw woondroom.

Bouwmeester Sander als aannemer en bouwmeester

Als bouwmeester hebben we jarenlange ervaring met het uitdenken van woningindelingen, aanbouwen en uitbouwen. Om vervolgens met een team vakspecialisten ervoor te zorgen dat het plan in een afgebakende periode nauwkeurig tijd tot uitvoering wordt gebracht. Of het nu een grondige renovaties is of een kleine uitbouw, een veranda of schuur: Bouwmeester Sander geeft advies, plant de verbouwing perfect in en houdt regie over de complete uitvoering. Zodat we zeker weten dat het eindresultaat altijd verrast. En dat alleen in pósitieve zin.

Bouwmeester Sander als bouwbedrijf

Geen begeleiding nodig, maar wel op zoek naar een bouwbedrijf om uw kleine verbouwing of woonwens zo efficiënt en perfect mogelijk te realiseren? Ook daarvoor loopt Bouwmeester Sander altijd warm. Met het hart van een vakman en de handen van een bouwer, realiseren we in korte tijd namelijk uw uitbouw, dakkapel of nieuwe schouw. Waarmee wilt u uw woning of bedrijfspand verrijken? Laat het ons weten. Wij zetten uw plan vakkundig, perfect en snel om in praktijk.

En o ja, bouwen doen we graag samen.

Sander Polman

 

Bouwen doen we graag samen