INTERIEURBOUW

Eén van onze specialiteiten binnen de interieurbouw is het maken van kamer-en-suite kasten. Doormiddel van een kastenwand, met in het midden 2 schuifdeuren, worden 2 ruimtes van elkaar gescheiden. Een ideale combinatie van praktisch en stijlvol. Dit kan in een klassieke woning, maar is met bijvoorbeeld dichte kasten ook prachtig te combineren in een strakker interieur.

Maar wat kunnen we binnen de interieurbouw snel dingen vergeten te benoemen. Radiatorbekledingen, schouwen, tussenwandjes, knieschotten. Het is teveel om allemaal te beschrijven. Maar weet dat u voor uw interieurbouw bij ons terecht kunt. Wij denken graag met u mee, wat passend is binnen uw ruimte en budget. Of het nu klein of groot is, wij zorgen voor een mooi product en een vloeiend proces. Precies wat u van een bouwmeester mag verwachten. Wilt u dat we vrijblijvend eens mee kijken? Bel 0613446309.

Laten we het eens over de binnenzijde van een woning hebben. Ook wel het interieur genoemd. Wat zijn daar veel mogelijkheden in! We zoomen graag in op de interieurbouw. Daarmee bedoelen we de aankleding of meubilering van een vertrek. Want ook daarin kunnen wij veel voor u betekenen.

Misschien wel in combinatie met een verbouwing van uw huis, maar zeker ook als losstaand project. Misschien laat u uw huis wel casco bouwen en zoekt u nog iemand die uw huis aftimmert. Wij zorgen graag voor het aanbrengen van plinten, koplatten en vensterbanken. Maar wij timmeren ook graag uw ideale kast! Helemaal op maat gemaakt, geheel naar uw wens, precies passend in die ene hoek. Ideaal!

Bouwen doen we graag samen