AANBOUW HUIS

Wilt u ook uw woonplezier vergroten? Dat kan in de meest letterlijke zin van het woord. Door een aanbouw aan uw huis bijvoorbeeld. Daardoor geeft u meer ruimte aan uw woning en geeft dat meer leefplezier. Misschien is het ook goed mogelijk met de reeds bestaande ruimte, maar is er een verbouwing noodzakelijk om dit voor elkaar te krijgen. Het hangt er helemaal van af wat uw doel is en welke mogelijkheden u hebt.

Een aanbouw of verbouwing van uw huis geeft veel opties. Zo kunt u doorwerken in de al bestaande stijl, of misschien gooit u het roer juist om. Het gebruik van de materialen is hierin bepalend. Want kiest u voor steen of voor zink? En welk soort dak mag het worden? En wat te denken van de fundering? Misschien gaat u wel voor duurzamer met zonnepanelen enzo. Het is aan u de keus.

Sander Polman is inmiddels zeer ervaren op het gebied van een aanbouw aan een huis realiseren of een huis verbouwen. Hij denkt graag met u mee, want er komt veel bij kijken. En daarin denkt hij vooral graag in oplossingen.

Wist u trouwens al waar ‘Bouwmeester’ vandaan komt? Een bouwmeester begeleidt de uitvoering van het bouwen. Inderdaad, typisch Sander Polman. Zo zorgt hij voor een vlotte en duidelijke planning, is er één aanspreekpunt en is het zijn doel om een project vlekkeloos te laten verlopen. Vertrouwen is hierin een belangrijk woord en daar gaan we graag voor.

Geeft u uw aanbouw aan uw huis of de verbouwing van uw huis graag over aan een deskundige? Neem dan eens contact op met Sander Polman!

Bouwen doen we graag samen